14 Aralık 2015 Pazartesi

Goodgame Empires Oyunu İncelemesi

Goodgame Empires
Goodgame Empires online ücretsiz strateji oyunudur. İmpartorluk kurup onu yükselterek büyüteceğiniz bir oyun olan Goodgame Empires sürükleyicidir. Ve gerçek bir strateji gerektiren oyunda oynarken vaktin nasıl geçtiğini bile anlamıyorsunuz.
Eğer kendinizi hükümdar olarak hissetmek halkı yönetmek, topraklarınıza toprak katarak ülke sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bu oyun tam size göre. Küçük bir kuleyi yönetmekle başlayacak sonrasında ordularınızı ve savunmalarınızı inşa ederek güçlü bir hükümdar konumuna ulaşacaksınız. Bunu yaparken tabi söylemesi kolay ama uygulaması bir hayli zor ve zaman isteyen bir iş olduğunu unutmamak gerek.

Goodgame Empires oyununda kendi krallığınızı oluştururken her zaman yeterli asker sayışınızın olduğundan emin olun. Çünkü sizin gibi diğer komşu krallıklarda topraklarını genişletmek için size savaş açacaktır.Hal böyle olunca asker sayınız yeterli olmadığı takdirde savaşı kaybeder, ve topraklarınızı kaybedersiniz. Ayrıca büyüyen topraklarınız için yeni askerler hatta ordular gerekecek bunun içinde ekonominizi kontrol altında tutmanız gerekecektir. Ekonomi içinde siz oyunda olmasınız bile kaynak bulup size kazandıran kaynak toplama noktaları kurmanız gerekir. Bu kaynakları ister kullanır isterseniz ise nakit oyun parasına çevirip diğer oyuncularla alışveriş yapabilirsiniz.

Bize online oyun güzelliklerinden biri olan ittifak kurma ve hep birlikte hareket etme , krallıkları beraber savunma, sohbet arkadaşlık vs. olanak sağlayan klanlar oluşturabilirsiniz. Böylece hem oyun keyifli hale gelir hemde krallığınız daha korunaklı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder