14 Aralık 2015 Pazartesi

Forge of Empires Oyunu İncelemesi

Forge of Empires
Klanlar ve Yunan İmparatorluk oyunu Grepolis oyunlarını yayınlayan İnnogames şirketinin 2012 yılında piyasaya sürdüğü online strateji oyunudur. İnnogames ın tüm oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da muazzam bir kitleye ulaşmaya başaran Forge of Empires oyunu oynayanların beğenisini kazandı. Böylece tüm dünyada oynanan bir oyun haline geldi. Oyunun Türkçe arayüze sahip olması bizim için kolaylık sağlayacak olup kısaca oyunu özetleyelim.

BİRKAÇ YERLEŞİMLE BAŞLIYOR…
Forge of Empires oyunuda diğer strateji oyunları statüsündedir. Yalnız farklı olarak senaryo iyi kurgulanmış.  Oyunda M.Ö 5000 yıllarında başlıyorsunuz. Yani taş devrinde.  Birkaç kabile şeklinde başlatan oyun sizi M.Ö başlatıp günümüze kadar ki çağların geçişini yaşatıyor. Sizin kabileniz yani potansiyel imparatorluğunuz siz geliştirdikçe günümüz krallıklarına doğru yol alıyor. Git gide gelişiyorsunuz. Bu sırada da sınırlarınızı ve imparatorluğunuzu büyütüyorsunuz. 
Kurduğunuz maden kaynaklarıyla para kazanıyor. Bunu gelişiminizde kullanıyorsunuz. Bu sırada da diğer kullanıcılarla savaşa giriyor oyunda heyecanlı anlar yaşatan savaşları yapıyorsunuz. Tabi bunu için askerlerinizi ve ordunuzu kurmayı geliştirmek çok önemli. Dikkatimi çeken özelliklerden biri rakibinize göz dağı verip savaş kazanabilirsiniz. Ve bunun için de ittifak ve diğer imparatorluklarla arkadaşlık önemli bir yer tutuyor. Birde arkadaşlarınızı düelloya davet edebiliyor PvP dediğimiz savaş modunda savaşlar yapabiliyor gücünüzü arkadaşlarınıza da kanıtlayabiliyorsunuz.

Forge of Empires oyununa sitesinden kolayca kayıt olabilir ve bu heyecanlı oyuna sizde dahil olabilirsiniz. Oyuna kayıt olup kabilenize binalar inşa eder, bunları geliştirir daha güzel binalar haline getirebilirsiniz. Üretim yerleri kurmanız bu binalar ve inşaatlar için size kaynak sağlaması için önemlidir.

KAYIT OL VE KABİLE REİSLİĞİNDEN SAYGIN BİR HÜKÜMDAR NASIL OLUNUR GÖSTER..
Şimdi siz de bir imparatorluk kurup gücünüzü tüm dünyaya göstermek istiyorsanız. Bu oyun tam size göre. Forge of empires oyununa kayıt olup küçük bir kabileden ülkeye ,imparatorluğa hatta kıtaları ele geçirmek için tek yapmanız gereken iyi bir yerleşim kurmak. Mükemmel görsellik ve heyecan dolu Forge of Empires oyununda saygın bir hükümdar ol. Ve gücünü tüm dünyaya kanıtla. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder